Bedrijfsbeheer voor anderstaligen

Bedrijfsbeheer voor anderstaligen met minimum taalkennis 2.2

Je bent anderstalig, hebt al flink wat Nederlands geleerd, en nu wil je je getuigschrift van bedrijfsbeheer behalen om een winkel te openen, een zaak te beginnen, enz.
Een aantal woorden die gebruikt worden in Bedrijfsbeheer heb je wellicht niet geleerd in de lessen Nederlands. Dat maakt het voor jou extra moeilijk om samen met Nederlandstaligen de lessen Bedrijfsbeheer te volgen. SNT wil hieraan verhelpen. Vanaf donderdagavond 19 januari starten we met een exclusieve cursus Bedrijfsbeheer voor anderstaligen. We starten met de module Zelfstandig Ondernemen. In september 2017 start dan de module Ondernemingsplan. Er is 1 maal per week les. In deze cursus bedrijfsbeheer voor anderstaligen zal de leerkracht er rekening mee houden dat niet alle woorden je bekend zijn.

Module zelfstandig ondernemen

Om je als startend ondernemer te vestigen, dien je je in orde te stellen met de vestigingswet. Met je vestigingsattest en je getuigschrift (attest) over de basiskennis bedrijfsbeheer kan je volledig gereglementeerd aan de slag als zelfstandig ondernemer.

Vereiste taalvoorkennis: minstens geslaagd zijn voor niveau 4 van Nederlands voor anderstaligen = niveau 2.2.
Er is geen andere voorkennis vereist

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies