Kookdemo 't Vijfde Seizoen

01/03/2015

SNT-Koken naar t' Vijfde Seizoen

Wie wil een kijkje nemen in de keuken van chef Broes Tavenier?

vrijdagmiddag 17 maart of 3 april, start 10.30u

max 12 deelnemers

prijs voor een driegangenmenu met demo, aperitief, hapjes, wijnen, water en koffie: 75 euro p.p.

 

Broes Tavernier werd opgeleid in de kokschool Spermalie en specialiseerde zich tot banketbakker in Ter Groene Poorte.

Zijn restaurantloopbaan begon in Sir Anthony Van Dyck. Daarna deed hij ervaring op in 't Molentje, 't Hof van Cleve en twee jaar als chef in Bistro Refter en als sous-chef in De Karmeliet.

 

Restaurant 't Vijfde Seizoen • Stationsstraat 9 • 9880 Aalter •

 09 351 74 60 • restaurant@tvijfdeseizoen.com

 

Inschrijven bij de leerkrachten koken

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies