Heraanleg fietsenparking SNT Arsenaalstraat

01/03/2016

In opdracht van ons Stadsbestuur worden ingrijpende werken uitgevoerd op de fietsenparking in de Arsenaalstraat. De werken vorderen goed, maar door onvoorziene moeilijkheden lopen ze toch langer uit dan eerst gepland.

Toegang tot het SNT-gebouw kan daardoor enkel nog via de middeningang kant Arsenaalstraat en voordeur kant Arsenaalstraat. De lokalen 009 tem 012 kunnen enkel nog bereikt via de middeningang kant Arsenaalstraat en dan verder via de afgebakende toegangsweg.
Elke toegang, ook voor voetgangers, via de parkingingang blijft verboden tot einde van de werken. Fietsers en bromfietsers stallen tot het einde van de werken (voorziene datum : 01/04/2016) hun voertuig op de afgebakende fietsenstallingszone op het binnenterrein van de Academie. Zij gebruiken het dubbele hek (dat uitgeeft in de Noordstraat) dat zal geopend zijn als toegang. Let wel, er is voor de avondcursisten geen verdere doorgang naar de lokalen van de Academie via de fietsenstallingszone mogelijk. Om naar de lokalen van de Academie te gaan gebruikt men nog steeds de zijingang kant Arsenaalstraat of de hoofdingang kant Katelijnestraat.

Wij verontschuldigen ons voor deze tijdelijke ongemakken.
 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies