Cursus Bedrijfsbeheer in Blankenberge

22/08/2013

Na onderzoek blijkt dat er in tegenstelling tot in Brugge er geen enkele cursus Bedrijfsbeheer in Blankenberge wordt aangeboden.

SNT wil hieraan tegemoet komen. Vanaf september 2013 wordt er gestart met de eerste module, "zelfstandig ondernemen". Deze gaat door in onze lesplaats in De Bollaard en start op dinsdagavond 03 september, einddatum 17 december, telkens van 18:00 tot 21:00. Vanaf januari wordt dan de tweede module, "ondernemingsplan" ingericht. Wie als zelfstandige een zaak wil opstarten heeft dit in vele gevallen nodig om zijn handelsregister te kunnen krijgen. Ben je voor beide geslaagd, behaal je automatisch het Getuigschrift over de basiskennis Bedrijfsbeheer. Dit is een vereiste om je in te kunnen schrijven als zelfstandige bij de Kruispuntbank Ondernemingen.
Uiteraard kan er tussen Blankenberge en Brugge vrij gecombineerd worden om het getuigschrift basiskennis Bedrijfsbeheer te behalen. Beide modules worden in het eerste semester ook in Brugge opgericht. Er is geen volgorderelatie tussen de modules. Je kan ze dus na elkaar leggen of gelijktijdig volgen.
Nog meer info op onze pagina bedrijfsbeheer op onze website.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies